Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat
Twentehaven 4, 3433 PT Nieuwegein Contact +31 306580454

Woonhuis – Culemborg

  • Op 18 maart 2019
  Bij deze klant hebben we een Daikin FTXM42 geplaatst. Deze klant gebruikt hem voor het verwarmen en verkoelen van de woonkamer. De koelleidingen zijn via de garage naar de zijkant van de garage gebracht waardoor er weinig zichtbaar is van de installatie.   Weer een tevreden klant die klaar is voor de zomer!
Lees meer

Woonhuis – Culemborg

  • Op 10 juli 2018
Bij deze particulier hebben wij een Daikin duo split systeem geplaatst met twee mooie wandmodellen één op de zolder en één in de woonkamer.
Lees meer

Woonhuis – Loenen aan de Vecht

  • Op 25 oktober 2017
In deze woning hebben wij een multisplit systeem van Mitsubishi Heavy geplaatst. De goot is van kamer naar kamer strak en netjes geplaatst. De leidingen die vanuit het buitendeel langs de woning naar boven lopen zijn netjes in een geplaatste zinken pijp weggewerkt.
Lees meer

Woonhuis – Abcoude

  • Op 23 oktober 2017
Ten behoeve van de koeling van de bovenverdieping is er in het woonhuis een Daikin wandmodel geplaatst. Door de locatie van het binnendeel kan er in verschillende ruimten geprofiteerd worden van de werking van de Daikin installatie.
Lees meer

Appartement – Amsterdam

  • Op 19 oktober 2017
In een appartement met meerdere etages hebben wij een multisplitsysteem van Mitsubishi geplaatst. De monteurs hebben deze montage ervaren als een uitdaging qua leidingen en diverse plekken van de binnendelen. Bij de oplevering van het project waren zij dan ook erg trots op het eindresultaat.  
Lees meer

Stacaravan – Erichem

  • Op 10 oktober 2017
  Ook in stacaravans maken wij een mooie oplossing voor het plaatsen van het airconditioningsysteem.  
Lees meer

Woonhuis – Zegveld

  • Op 9 maart 2017
In Zegveld hebben wij een woonkamer en een slaapkamer mogen voorzien van Daikin airconditioningsystemen.      
Lees meer