Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp

Bent u op zoek naar een multifunctioneel klimaatbeheersingssysteem dat tal van voordelen met zich meebrengt? Zoek dan niet verder. Kouveld Klimaatbeheersing biedt warmtepompen die het hele jaar door zijn te gebruiken. Ook in de winter! De warmtepomp kan naast verwarmen  ook koelen. Door de optie om te koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp heeft u de luchtregeling in eigen handen. Een warmtepomp is een waardevolle investering waarmee u het binnenklimaat op een milieuvriendelijke manier regelt. Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp doet u bij Kouveld Klimaatbeheersing. Daarmee bent u zeker van kwaliteit en service op hoog niveau!

Tel uit je winst: lucht water warmtepomp met hoog rendement

Aan een lucht water warmtepomp heeft u een slim systeem waarmee een hoop geld wordt bespaard. Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp gebeurt namelijk zonder daarbij gebruik te maken van gas. Behalve dat u hiermee voor een milieuvriendelijke optie kiest, wordt u beloond in de vorm van rendement! Een lucht water warmtepomp haalt de benodigde energie uit de lucht zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Alleen wanneer u uw huis op een wat hoge temperatuur brengt, is elektriciteit nodig. Op deze manier dalen uw energiekosten fors en zit u er toch warmpjes bij! De prijzen van een warmtepomp (incl. installatie) variëren van €7000 tot €13.000. Afhankelijk van het gebruik kan de investering binnen 10 of 20 jaar terugverdient zijn.

Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp is milieuvriendelijk

Bent u op dit moment in het bezit van een Cv-ketel? Dan bent u wellicht blij te horen dat het vervangen hiervan geen lasten met zich meebrengt. Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp kan namelijk op verschillende afgiftesystemen, zoals radiatoren en vloerverwarming. Hiermee kan dus uw hele huis of bedrijfsruimte verwarmd worden. Dat betekent voor u dat u behalve uw Cv-ketel niets hoeft te vervangen! Daarnaast wordt het hele huis voorzien van warmte op milieuvriendelijke wijze.

Service van Kouveld Klimaatbeheersing

Te allen tijde een warmtepomp die in goede conditie verkeert? Kouveld Klimaatbeheersing heeft ruim 20 jaar ervaring in warmtepomp onderhoud en alleen gediplomeerde en ervaren monteurs in dienst! Bovendien zijn wij NVKL lid, F-gassen, EPBD en PED gecertificeerd. Daardoor kunnen wij 24 uur per dag service van topformaat bieden. Na aanschaf kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u altijd kunt rekenen op onze service. Daarnaast verlengt u zo de economische levensduur van uw warmtepomp. Bij Kouveld Klimaatbeheersing kunt u dus niet alleen terecht voor installatie, maar ook voor de beste service!

Neem contact op met ons!

Enthousiast geworden naar het koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp? Kouveld Klimaatbeheersing is voor zowel particulier als zakelijk een geschikte partner. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak